ZZP

Met twee mobiele nummers op één sim kaart ontvangt u uw zakelijke en privégesprekken op één toestel. Doorschakelen van het ene nummer naar het andere toestel behoort hiermee tot het verleden. En u bespaart kosten.

Een nieuw mobiel abonnement kan snel online worden gemaakt en ingesteld.

Voorbeeld oplossing privé en zakelijk bereikbaarVoor momenten of perioden waarin u zelf niet in de gelegenheid bent de telefoon op te nemen, kunt u instellen wat er met binnenkomende telefoontjes gebeurt. U kunt deze bijvoorbeeld laten doorsturen naar een voicemail box of naar een vast nummer. Een telefoontje dat u niet wilt missen, ook al bent u voor andere oproepen niet beschikbaar kunt u wel binnen laten komen op uw toestel.

Met Managed Mobile kunt u oproepen zowel op uw mobiele als uw vaste telefoon over laten gaan. Zo weet u zeker dat er geen contactmoment verloren gaat. U maakt gebruik van uw eigen bereikbaarheidsmatrix,
gewoon uw eigen instellingen van bereikbaar houden via uw eigen webportal.

Voorbeeld
Ondernemer ZZP heeft een klusbedrijf. Als hij gebeld wordt, gaan zijn vaste telefoon en zijn mobiel over. Als ZZP bezig is met een klus, is hij niet via zijn mobiel bereikbaar en kan de beller zijn voicemail inspreken.
ZZP heeft ingesteld dat dit bericht als spraakbestand naar zijn e-mail wordt verstuurd. De vaste telefoon gaat wel gewoon over, zodat de vrouw van ZZP de telefoon eventueel wel op kan nemen. Als ZZP echter zit te wachten op een belangrijk telefoontje, stelt hij in dat de telefoon voor deze beller wel over gaat.