Mobility

Mobility tilt horen, zien en zorgen naar een hoger niveau, door de integratie van video, spraak en alarmering op de smartphone.

Bereikbaar: Mobility zorgt ervoor dat uw GSM smartphone ook in hoge (kantoor)gebouwen bereik heeft. In een (kantoor)omgeving met slechte GSM ontvangst, wordt Mobility ingezet om het GSM gesprek om te leiden via WiFi. U blijft op die manier bereikbaar op uw eigen toestel. En uiteraard kunt u ook vanuit het pand naar buiten bellen.

Berichten: Een andere functie van Mobility is dat (alarm)berichten doorgestuurd worden naar de smartphone. Op de smartphone zijn de gegevens van de melding zichtbaar waarna de benodigde actie ondernomen kan worden. Mobility is hiermee zeer geschikt voor BHV toepassingen, maar ook in bijvoorbeeld de zorg.

Video: Videobeelden kunnen naar de smartphone worden doorgestuurd om vanaf een afstand beeldcontact te hebben. In diverse situaties betekent dit een verlaging van de werklast, en een verhoging van de veiligheid: deur/video intercom, e-health, camerabewaking.