Diensten

AVtel levert diensten op het gebied van telefonie, met moderne technieken. Wij kiezen en combineren (deel)producten van diverse software ontwikkelaars en telecom aanbieders tot een voor úw behoefte toegesneden oplossing. Dit alles onder ons eigen label AVtel.

We hebben ons assortiment opgesplitst in enkele diensten, die we graag hieronder aan u voorstellen.

AVtel-G
Basis telefonie omgeving ontwikkeld voor diegenen die bijvoorbeeld een kantoor aan huis hebben en voor de klein zakelijke markt.

AVtel-X
Ingezet door de klein zakelijke markt die meer toepassingswensen heeft dan de basis voorziening. Ook geschikt voor grotere kantoren, zorginstellingen, callcenters en bedrijven. Voor optimale bereikbaarheid.

AVtel-VM
Vast mobiel integratie. Mobiele telefoon en/of smartphone fungeert als een in het eigen telefonienetwerk geïntegreerde telefoon. Ook standaard functies van de eigen telefonieomgeving (centrale) beschikbaar.

Mobility
Horen, zien en zorgen op een hoger niveau, door de integratie van video, spraak en alarmering op de smartphone. GSM ook bereikbaar in grote gebouwen.

Aanvullende diensten
Bijvoorbeeld receptionistendienst. Diverse contractvormen mogelijk. Van een abonnement zonder minimum afname tot 1.001 mogelijkheden…