Buitengewoon Zorgzaam

Welkom op de speciale webpagina van AVtel voor bewoners van Buitengewoon Zorgzaam (inmiddels Hart van Vathorst geheten).

Avtel is de leverancier van alle telefoniefaciliteiten van de vier gebruikers van het gebouw Buitengewoon Zorgzaam in de wijk Vathorst te Amersfoort. Het gaat hier om Accolade, Sprank, Bzzzonder en de Gereformeerde Kerk.

Ook voor de bewoners van Buitengewoon Zorgzaam is het mogelijk een telefonieabonnement af te sluiten bij AVtel. Hiervoor is een speciaal Bellen en Gebeld worden (BenG) abonnement beschikbaar. Hiermee kunt u tegen een zeer gereduceerd tarief bellen.

Uw voordeel: De tarieven zijn lager dan bellen via uw internet aanbieder, en intern bellen binnen Buitengewoon Zorgzaam is gratis.

De abonnementskosten bedragen € 4,25 per maand*.
In dit bedrag zijn inbegrepen: telefoonnummer en het verhuizen van uw bestaande 033 nummer, als u die al heeft en wilt behouden.

Bellen binnen Nederland*
De kosten voor bellen binnen Nederland zijn zeer aangenaam en concurrerend. Bellen naar een vast toestel kost 4,3 cent per gesprek en 2,4 cent per minuut. Naar een mobiel toestel betaalt u 5,5 cent per gesprek en 9,7 cent per minuut.

Bellen met het buitenland*
De gesprekskosten voor bellen naar het buitenland variëren per land. De kosten voor de landen in West-Europa zijn vergelijkbaar, of niet veel hoger dan die in Nederland.
Bellen naar Duitsland van uw vaste telefoontoestel naar een Duits vast telefoontoestel kost 4,3 cent per gesprek en 2,8 cent per minuut. Bellen naar de Verenigde Staten kost 4,3 cent per gesprek en 3 cent per minuut. Een volledige lijst van de tarieven wereldwijd is beschikbaar.

beeldtelefoonBeeldbellen
Met beeldbellen kunt u elkaar niet alleen horen, maar ook zien. Velen kennen dit via Skype of Facetime, maar beeldbellen is veel eenvoudiger en kan zonder computer.
Binnen Buitengewoon Zorgzaam kunt u via uw 033 nummer GRATIS naar andere telefoonaansluitingen bellen. Beide aansluitingen moeten daarvoor uiteraard wel een beeldtelefoon hebben.
Voor de optie beeldbellen wordt € 4,25* extra in rekening gebracht.

Ook familie en verwanten kunnen tegen het collectieve tarief bellen en beeldbellen. Hiertoe kan een AVtel abonnement op een lokaal algemeen telefoon nummer afgesloten worden. Meenemen van een bestaand nummer is mogelijk. De familie ontvangt dan rechtstreeks de telecom factuur voor de eigen kosten.

De kosten op een rijtje*:

Maandelijks abonnement €   4,25
Aansluitkosten € 22,00
Eénmalige kosten €   0,00
Beeldbellen €   4,25
Gesprekskosten Per gesprek Per minuut
Naar NL-vast € 0,043 € 0,024
Naar NL-mobiel € 0,055 € 0,097
Naar buitenland op aanvraag op aanvraag

Rekenvoorbeeld:
Bij 15 gesprekken vast én 15 gesprekken mobiel per maand van gemiddeld 3 minuten, betaalt u per maand iets meer dan 11,00 Euro (abonnement plus gesprekskosten).

De eenmalige kosten voor de eventuele aanschaf van uw telefoon zijn in het rekenvoorbeeld niet opgenomen en zijn voor uw eigen rekening.

Telefoontoestel
Om te kunnen telefoneren heeft u uiteraard een telefoontoestel nodig. Vanwege de telefonie infrastructuur van Avtel in het Buitengewoon Zorgzaam gebouw dient u te beschikken over een telefoontoestel met een zogenaamde SIP aansluiting. Deze kunt u in een winkel aanschaffen of in onze webshop.
U kunt hierbij kiezen uit meerdere toestellen, o.a. voor een eenvoudig toestel, een seniorentoestel, draadloos toestel, met extra grote knoppen, of voor een beeldbeltoestel, Met het beeldbeltoestel kan ook “gewoon”, zonder beeld, gebeld worden met alle wereldwijde telefoon aansluitingen.

tiptel-3210-sip-toestel Tiptel IP 3210

tiptel 3220xlTiptel 3220XL IP

Tiptel 3275 Tiptel 3275 beeldbeltoestel

Bestellen
Voor het afsluiten van een AVtel abonnement of het aanschaffen van een (beeldbel)toestel, kunt u gebruik maken van de speciale bestelpagina voor Buitengewoon Zorgzaam bewoners en relaties: Bestelpagina Buitengewoon Zorgzaam

(Na het invoeren van uw inloggegevens, opent de website in de startpagina. U vindt de Bestelpagina voor Buitengewoon Zorgzaam door nogmaals op bovenstaande koppeling te klikken of achtereenvolgens Zorginstellingen -> Project gerelateerd -> Buitengewoon Zorgzaam te selecteren)

Uiteraard kunt u om te bestellen of wanneer u vragen heeft contact met ons opnemen:
035-5424962 of info@avtel.nl

*Tarieven op 1/1/2016, inclusief BTW